” کیمیا ذبیحی ” : تبلیغات و فروش کتاب از مشکلات پس از چاپ آن است
” کیمیا ذبیحی ” : فکر کردن به مشکل تبلیغات و فروش کتاب از مشکلات پس از چاپ آن است که گریبان نویسنده را میگیرد .
این نویسنده ی جوان ، نویسندگی را پر از مشکلات میداند و این موضوع را از همان آغاز نوشتن تا پس از چاپ اثر عنوان میکند .
وی میگوید : در ابتدا و شروع کار نوشتن ، نویسنده نیاز به مشوق و خواننده دارد و در ادامه ممکن است ذهن نویسنده قفل کند که در این صورت نیز نیازمند استراحت و پرورش ذهن است .
به نظر وی پرداختن به سوژه و داستان گاهی دچار مشکل میشود که مطالعه بیشتری می طلبد .
به گفته ” ذبیحی ” موقع چاپ ممکن است اثر توسط ناشرانی که در آن حوزه و ژانر کار میکنند ، رد شود که این کار باعث ناامیدی نویسنده و دلزدگی وی از نوشتن میشود .
” کیمیا ذبیحی ” متولد ۲۴ تیر ماه سال ۱۳۷۸ و زاده شده و ساکن شهر ساحلی و توریستی آستارا میباشد . پدر وی ترک زبان و مادرش گیلانی میباشند . “ذبیحی ” دانشجوی کارشناسی رشته ادبیات فارسی است .
” وی ” نوشتن را از سال ۹۲ ، ۹۳ آغاز کرده اما جدی ترین اثرش را ” پروانه در پیله ” میداند .
دو کتاب ” پرواز در پیله ” و ” ساری گلین ” از این نویسنده به چاپ رسیده و دو اثر ” معشوقه پرست ” و ” ایرکالا ” رمان های در حال تایپ ” ذبیحی ” میباشند .
” پرواز در پیله ” درباره بیماران پروانهای و زندگی مادری است که فرزندش ، به این بیماری دچار شده و داستان حول محور گذران عمر این مادر و اتفاقات و موانعی که سر راهش است ، میچرخد .
رمان ” ساری گلین ” نیز یک داستان عاشقانه و تاریخی ، از اواخر دهه چهل است . داستان در دل کوچنشینهای شاهسون اردبیل رخ میدهد . زنی به اسم ” گونش” همسرش به قتل رسیده و همه با این تفکر که یک تصادف بوده ، موضوع را به دست فراموشی میسپارند اما ” گونش ” متوجه به قتل رسیده شدن همسرش میشود و شروع به مرور خاطراتش میکند تا به قاتل همسرش برسد .
بگفته این نویسنده رمان ” معشوقه پرست ” در حال تایپ ، یک داستان عاشقانه است درباره زندگی یک شاعر جوان به نام لیلا که به جرم قتل ، توسط ماموران ساواک دستگیر میشود . داستان به اواخر دهه چهل برمیگردد و یکسری فلشبکها دارد که به عاشق شدن لیلا و رسوا شدنش و گاهگاهی هم به حقایق و موضوعات سیاسی درباره حوزه شعر و ادبیات آن دهه میپردازد .
” ذبیحی ” مجموعه ” رمان ایرکالا ” را نیز اینطور معرفی میکند : ” ایرکالا ” نام سرزمین مردگان در سومر باستان است . این مجموعه شامل چند جلد بوده که جلد اول ، از سفر یک زن باردار به جهان زیرین میگوید . درحالیکه زن زنده است و مخفیانه، از میانبر وارد ایرکالا میشود . دنیای که حتی خدایان هم برای ورودش ، محکوم به مرگ شده و این ورود زنده و مخفیانهاش ، یکسری پیامدهایی را به دنبال دارد . در جلدهای بعد روی مباحثی مانند آفرینش و آنوناکیها و خدایان و باورهای سومریان در این باره کار شده است .
بزرگترین آرزوی ” ذبیحی ” در حرفه نویسندگی ، یک نویسنده کار درست شدن است . اینکه بتواند نوشتههایش را به صحیحترین شکل ممکن به تحریر دربیاورد هم از آرزو هایش است ، هرچند برآورده شدنش نیازمند تلاش زیاد است ولی بر چسب آرزو به آن میزند .
وی در حال حاضر مجرد است و شغل دیگری هم غیر از نویسندگی و تحصیل ندارد ، هرچند که نویسندگی را هم برای فعالان این صنف ، شغل نمیداند چون درآمد آنچنانیای ندارد .
هما رحمانی